Post by mololatucom on Feb 23, 2022 22:10:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοί απεριόριστο χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
Μόλις άρχισε να παίζει. Στην αρχή ήμουν λίγο μπερδεμένος αλλά τώρα είναι αρκετά ευχάριστο.
Ωραίο, σχεδόν χωρίς όρια, δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς με τα παράνομα προγράμματα. Υπάρχει τρόπος να καλέσετε έναν άλλο παίκτη προσωρινά για να ενισχύσετε τη δύναμη πυρός; Διαφορετικά, πολύ συμπαγές παιχνίδι συγχώνευσης, αν και αν δεν έχετε αρκετά από τα σωστά αστέρια επιπέδου, τα άγρια ζώα θα σας ξεσκίσουν. Χρειάζεται ένα κουμπί "Αυτόματη Τακτοποίηση" ή "Ταξινόμηση" που θα οργανώνει τα Ninja Stars σας από τα πιο αδύναμα στα ισχυρότερα ή αντίστροφα, μερικά από αυτά μοιάζουν πολύ και ωστόσο δεν είναι ακριβώς τα ίδια, επομένως δεν μπορούν να συγχωνευθούν.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για το κάψιμο του χρόνου. Ωστόσο, τόσο το μπουντρούμι όσο και ο δράκος φαινομενικά έχουν κάνει λάθος και θα αρνηθούν να με αφήσουν να τα ξανακάνω. Το μόνο που λέει είναι ότι δεν μπορώ να τα κάνω σήμερα. Ξεκίνησα αυτό το παιχνίδι πριν από μήνες και αυτό δεν έχει αλλάξει ούτε λίγο.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
Δεν είναι offline άνθρωπος
Γκουγκ
Διασκεδαστικό παιχνίδι μέχρι στιγμής. Αισθάνομαι ότι χρειαζόμαστε ένα κουμπί ταξινόμησης, επειδή τα αστέρια συσσωρεύονται και είναι δύσκολο να δει κανείς μέσα από το σωρό!
Μειώστε τον χρόνο που πρέπει να ξοδεύετε στα ορυχεία, όλα τα άλλα είναι καλά, άλλαξα την κριτική μου σε 3 αστέρια, καθώς η απάντησή σας ήταν απλώς ένα ζυμαρικό αντιγραφής
Είναι εντάξει? Τα μενού είναι πολύ περίπλοκα, αλλά είναι διασκεδαστικό να βλέπεις τα αστέρια να πετούν
Διασκεδαστικό παιχνίδι εύκολο lvl up, αξίζει τον χρόνο σας
Fusion d’étoiles de ninja 2 Jeux de rôles tqh
Είναι δολοφόνος του χρόνου
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά τα συγχωνευμένα αστέρια προκαλούν μικρή ζημιά
Πολύ καλά στημένο. Οι ανταμοιβές για τους νέους παίκτες είναι δίκαιες. Η διάταξη είναι διασκεδαστική και εύκολη στην εκμάθηση.
Castle Crush:Epic Battle სტრატეგია iln
Ijt
Μου αρέσει το παιχνίδι αλλά πάντα πηγαίνω στα 5 αστέρια αυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα
ΟΧΙ καλα
Διασκεδαστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι
Μεχ!
Τόνοι δωρεάν πράγματα, αλλά μακάρι να υπάρχουν ακόμα περισσότερα δωρεάν πράγματα, πηγαίνει αργά αφού διεκδικήσετε όλη την ανταμοιβή της αποστολής
Υπέροχο παιχνίδι συνδυασμού, συνεχίστε την εκπληκτική δουλειά! 23 Απριλίου Έφτασε στο επίπεδο 1353 και το παιχνίδι επιβραδύνθηκε. Πάρα πολύς χρόνος για ανεπαρκή ανταμοιβή. Δεν αρκεί μόνο για να κάνεις καθυστερημένο παιχνίδι. Παρακαλώ αναπτύξτε περαιτέρω και μετά στείλτε μου email! Μέχρι τότε απεγκατέστησα.
Εξαιρετικά διασκεδαστικό, το υψηλότερο επίπεδο εξάρτησης στις αγορές παιχνιδιών είναι ενοχλητικό αν δεν προτιμάτε να αλέθετε. Ο χρόνος φαίνεται να κυλά όταν παρακολουθείτε τα αστέρια που πετούν να μεγεθύνουν.
Τα πήγαινε πολύ καλά, τότε το παιχνίδι λέει ότι αυτό συμβαίνει επειδή κάνει αυτόματα πράγματα που χακάρω και με εκκινεί από το παιχνίδι.
Εεεεε
μου αρέσει τόσο πολύ
Αυτό είναι τόσο καλό, ελπίζω να ενημερωθεί όπως το στάδιο μπόνους και ο παράδεισος και ο κάτω κόσμος, η θάλασσα και ο Άρης
Σούπερ πολύ κακό παιχνίδι😠😠
Όχι εκτός σύνδεσης, χρειάζομαι internet για να το παίξω
Δεν μπορώ να το ανοίξω
Το σεμινάριο είναι πολύ μπερδεμένο, αλλά το παιχνίδι είναι εντάξει
Γενικό παιχνίδι συγχώνευσης
Merge Ninja Star 2 Lomu spēles uda
ΜΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ακολουθούν μερικές προτάσεις 1. Περισσότερα κατοικίδια 2. Περισσότεροι σύντροφοι 3.ARENA 4.Ένας συνεργάτης που μπορείτε να αγοράσετε 5.guild 6.Ένα hardcoremode ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ 7.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ (Μου έχουν τελειώσει λίγο τα πετράδια και χρήματα) Εδώ είναι μερικά πράγματα που μου αρέσουν πραγματικά σε αυτό το παιχνίδι 1.EVERYTHING
Είναι διασκεδαστικό και ωραίο, αλλά πρέπει να καλλιεργήσεις πολύ για να φτάσεις οπουδήποτε, συνολικά το προτείνω!
Merge Ninja Star 2 Ролевые vzc
Πολύ καλό παιχνίδι συνέχισε τη δουλειά
Αν θέλετε να γίνετε δυνατοί ενώ είστε f2p, πρέπει να κρατήσετε αυτό το παιχνίδι ανοιχτό 24/7 χωρίς αστείο.
Πολύ καλό παιχνίδι γρήγορη επικόλληση πολλών ανεβάζοντας κατοικίδια, δέρματα, καπέλα, διαφορετικά αφεντικά. Ο, τι θέλεις! Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, μερικά αφεντικά όταν πρέπει να τα πολεμήσετε, μπορεί να προλάβουν και ένας να σας πυροβολήσει. Οπότε ναι, όλα αυτά είναι καλό παιχνίδι.
Αρκετά καλό παιχνίδι
Καλό ρελαντί παιχνίδι. Κάντε τον χρόνο να κυλά γρήγορα.
Παίρνει χρόνο
Merge Ninja Star 2 Lakon Peranan drre
Meh
Ένα πολύ καλό παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι το καλύτερο, δεν υπάρχουν διαφημίσεις χωρίς λόγο, υπάρχουν μόνο διαφημίσεις για λόγους που αυτό το παιχνίδι δεν είναι τόσο κακό!
Καλό μέχρι στιγμής να δούμε τι θα γίνει
Είναι εντάξει.