Post by mololatucom on Feb 23, 2022 22:22:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pretty Ballerina Dancer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod vairāk primogēmu ▞▞▞
▞▞▞ Pretty Ballerina Dancer 2022 version ▞▞▞
Laba
Man patīk šī spēle, bet 8t 8 ir problēma viņu atslēgtā slimnīcas kabīne un makup, bet šī spēle ir ļoti laba, jo man patīk redzēt deju😇😇😇😇😇😇
Šīs spēles kleitas ir tik brīnišķīgas
Es nevaru redzēt savu balerīnu, kas ir atinstalēta un mēģinot, ja es saņemšu, es novērtēšu 5 zvaigznes, lūdzu, pārbaudiet
tas ir ļoti jautri, bet es vēlos, lai jūs varētu izvēlēties meiteņu acu krāsu. Turklāt ir jautri saģērbt savu balerīnu❤
Tas ir tik interesanti, bet kā es varu atvērt slimnīcu, spa un fotoboot, jo tas padara spēli garlaicīgu
Gandrīz viss ir jāiegādājas. Visu laiku sliktākā lietotne
Tas ir pārsteidzoši, taču tajās ir pārāk daudz reklāmu, un tādas lietas kā fotokabīne nevar atbloķēt. Tā joprojām ir visu laiku labākā spēle!
Lezela K. Reiza
Pretty Ballerina Dancer Casual tic
Spēle ir jauka, taču tik daudz bloķētu vienumu, bez kuriem to nevar atbloķēt
Tā bija sliktākā spēle, ko es jebkad esmu redzējis. Es dodu jums iespēju uzlabot savu spēli. Man nepatīk šī spēle.
Tas ir labi, bet daži veikali ir slēgti un mani traucē garlaicīgas reklāmas
Sūds
Güzel Balerin Gündelik zcpw
Tā ir lieliska spēle. Man patīk dejot ar mani un draugiem ikgadējās dienas svinībās, man patīk dejot ikgadējā sanāksmē. Deja ir viens no lieliskiem vingrinājumiem un uztura faktiem. Jebkurā gadījumā man patīk dejot
Šī spēle ir laba, man patīk, bet es to tikai sāku tagad. Es nezinu, kā šī spēle ir Es to izvēlējos sev, jo redzēju, ka daudzi cilvēki saka, ka šī spēle ir jauka.............
tas ir saprotams
Pretty Ballerina Dancer Alkalmi zika
Es to spēlēju un man tas patika. Bcz tajā ir tik daudz neticamu un apburošu lietu, kas var mainīt mūsu domas par skaistu zonu. Kad man bija 13 vai 12 gadi, es sāku to spēlēt un es tikai vēlos jums pateikt, ka tas ir pārsteidzoša lieta pārsteidzoša
Šī ir ļoti jauka spēļu fotostudija, un visas grima lietas ir patiešām labas😇😇
Laba spēle😀 tās grafika ir ļoti forša, manai meitai patīk spēlēt coco spēles, labs darbs coco😊😊😊
Tā ir patiešām laba spēle mazām meitenēm. Ja jums patīk balerīnas, šī spēle jums būs patiešām laba. Tas ļaus jums saģērbt savu balerīnu un uztaisīt viņai matus un grimu. Pēc tam jūs izvēlaties, kādu deju kustību veic jūsu balerīna. Un tad viņa tos darīs koncertam. Tad viņi uzņems video, un jūs balsosiet par pārējām balerīnām, kamēr viņi koncentrēsies uz jums. Pirms to visu izdarīsit, kad sākat spēli, viņi ļaus jums izvēlēties savu balerīnas vārdu. Jums ir arī daudz restorānu.
šī spēle ir tik patīkama un mūs izklaidē
lūdzu, izveidojiet animācijas lietotni ar savu balsi
Tā ir jauka spēle, bet daži līmeņi ir bloķēti 👎👎👎👎👎👎
Šī spēle ir lieliska un pārsteidzoša. Šī spēle ir kā iepirkšanās centra meitenes spēle
Tas tik ļoti atšķiras no bildēm, kas tika rādītas, lejupielādējot spēli 😕😕 un man riebjas spēles, kurās, lai iegūtu pilno versiju, mums ir jāmaksā nauda 😈😈😈👎 tāpēc es ieliku 2 zvaigznes
Tās kleitas ir tik brīnišķīgas, ka es spēlēju katru dienu, bet daži deju soļi, spa klīnika ir aizslēgta
spēle ir skaista, bet pārējās lietas ir bloķētas, jums ir jāmaksā😊
Arrow War Rol Oyunu ifrj
Es domāju, ka spēle ir pārsteidzoša. Es nezinu, kāpēc visi saka, ka ir pārāk daudz reklāmu, un dažas no tām ir slēdzenes, ar kurām viņi saņem naudu, bet tā viss darbojas, bet kopumā es uzskatu, ka šī spēle ir pārsteidzoša
Pretty Ballerina Dancer Boshqalar pcya
šī ir tik slikta spēle, jo tā neļauj mums atvērt slimnīcu, tas nozīmē, ka atverot to man teica, ka vispirms jāmaksā, tad tikai jūs varat spēlēt
Man patīk spēle, bet man nepatīk, ja spa un klīnika ir aizslēgtas.
Man tas patīk, tas ir tik jautri un daudzas lietas, ko mēs varam darīt, bet... Kādu dienu tā izlec no slēdzenes, tad tā atveras un izplūst kā nauda uz slimnīcu un nauda, piemēram, samaksa, tāpēc es nolēmu to izdzēst.
Ļoti laba spēle, bet klīnika ir bloķēta
stūlba
Šī spēle ir paredzēta zīdaiņiem, tā ir tik garlaicīga, un lielākā daļa lietu ir bloķētas
Šī spēle ir ļoti jauka, bet klīnika, fotosesija ir bloķēta😟😍
Man patīk šī spēle, bet problēma ir tā, ka daudzas lietas ir bloķētas. Citādi šī ir laba spēle.
Ļoti slikta spēle. Šai spēlei nav skaistu kleitu. Daudzas kleitas ir sarkanā krāsā. Man nepatīk sarkanā krāsa. Un šim nav apavu. Dažas kurpes neatbilst kleitām. Man ļoti patīk libbie spēle. Kāpēc libbie spēlei ir ļoti ļoti skaistas kleitas. Un Libbie spēlei ir mašīnu apavi kleitām.👗👗👗👗👗👗👚👚👚👚👚👚👡👡👡👡👡👟👟👟👟👠👠👠👠👡👡👡👡👖👖👖👕👕👕👕👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾 😾😾😭😭
Šī ir ļoti laba spēle tiem kam nepatika viņiem nekas nepatika es dodu četras zvaigznes jo dažreiz zinu ka mans cipars paceļas un tad iet uz leju nesaku ka nav labi bet nav ļoti labi
Šī spēle ir ļoti jautra, un man tā patīk, taču tajā ir papildinājumi, un jūs arī bloķējāt 🔒 spa un slimnīcu, kā arī Photoboot, lūdzu, strādājiet pie tās, tāpēc es jums piešķīru tikai trīs zvaigznes 😊😊
Ja vēlaties, lai nesagādātu problēmas, izmantojiet happymod vai laimīgo ielāpu, visas lietas tiks atbloķētas. Paldies ❤