Post by mololatucom on Feb 23, 2022 22:31:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ronin: The Last Samurai ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ronin: The Last Samurai IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много злато ▞▞▞
▞▞▞ Ronin: The Last Samurai 2022 version ▞▞▞
Преминете от 5 звезди към 1. Последната актуализация ме насочва към Google Store, за да надстроя приложението, където няма актуализация! В този момент не може да се играе, много разочароващо, особено вече платих няколко пакета. Не препоръчвам това на нови играчи
Приложението е невероятно трудно, определено бих счел, че печелиш с колко време трябва да инвестираш, за да напреднеш, без да плащаш пари в брой. Наречете го Ронин: Инвестиционният самурай за по-точно заглавие.
След като играх тази игра в продължение на седмици. Промених прегледа си от 4 началото на 1.Най-доброто обяснение е, че играта има толкова много досадни реклами, че убива удоволствието. Предполага се, че една игра е приятна, но тази игра се проваля в нея. Друго е, че съдържанието на крайната игра е силно повлияно зад абсурдна стена за заплащане. Така че, ако много харчите, това е добре, но в по-голямата си част ще трябва да похарчите поне $1000 , за да сте дори добри. Толкова съм разочарован от тази игра. Съжалявам.
Играта е невероятна, но се превръща в невероятно бавен и агонизиращ грийн, за да се опита да ви накара да харчите парите си. Ако искате да пуснете пари Ona Mobile игра (🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣) Тази игра е за вас
Ronin: The Last Samurai Action jmfg
Така че играта е основно секиро, но мобилна игра. Току-що започнах и основното ми дразнене е как са структурирани нивата, но с преобладаващата степен на хората тук, които казват, че получава заплащане, за да спечели по-късно, е трудно да искаш да продължиш да играеш. Добра игра, просто направете промени в качеството на живот и бъдете по-малко алчни
Това е отлична игра. Битката придобива дълбочина от времето и обхвата на вражеските атаки. Позволете ми да дам на разработчиците някои съвети: Дайте на потребителя лесни опции за персонализиране на враговете в раздела за упражнения (например прилагане на отрова/огън/по-бързи атаки). За да избегнете сложни опции, свържете поведението на практикуващите врагове с напредването на играча. Това също ще коригира невъзможността за практикуване на по-късни шамани. ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ КОНТРОЛ НА ПРАКТИКАТА = ПО-МАЛКО РАЗОЧАВАНИЕ ПОВЕЧЕ ИНВЕСТИЦИИ
Четейки критични рецензии, разбрах, че много хора прахосват своите предмети с ниско ниво в синтез, вместо да ги държат за събуждане. Също така забелязах, че много хора се оплакват, че има paywall. Тази игра е трудна. Това не е игра, в която просто пробивате всичките си врагове. Изучаването на анимациите на враговете е дълъг път и повтарянето на битки с босове е единственият начин да се научите. Започнете 10-часови набези, когато заспите и ще получите предмети за събуждане.
Mega GIGA Добре
Самата игра е наред, може да е много по-добра. Като режим на история, вместо да правите едно и също нещо отново и отново само за няколко надстройки.
Солидна игра..получава три звезди, но процентът на падане е наистина лош. Изглежда, че е на прогресивна стълбица. Хубаво преминаване.
Прозорецът за брояча е твърде малък, не работи, ако пръстът ви е върху бутона като блока.. трябва да щракнете върху бутона за атака и след това да вдигнете пръста си за този абсолютно незначителен период от време, не е ps4 или компютър или xbox, че бутонът на екрана би реагирал толкова бързо, специално за начинаещи..
Това е невероятна игра, особено за такава, която се прави през 2021 г., има толкова много лошо направени прости игри, на които се сблъсках. Това е визуално приятно и впечатляващо, когато играчите действително правят нещо, което струва.
Играта е проста и има приятен геймплей, с изключение на едно нещо, каквато и дефиниция за "точно преди атаката да се приземи", използва контрафлаш, не е същото време като за париране. Още по-разочароващо е, когато работи, въпреки че времето не се различава от последните пет опита, защото не мога да разбера какво е било различно. Анимацията също така показва брояча, който се случва преди атаката да бъде освободена, а не преди да удари, както се казва в текста
Огромен контрол на боклука в платената стена
Тази игра е страхотна! Самата битка наистина ме кара да искам да грайнда повече от повечето игри, които съм играл. Понякога се чувствам малко неумолимо в първите две глави, но най-накрая успях да продължа напред. Надявам се, че ще има повече режими на игра. Чудя се дали и колко добре би могло да се добави онлайн pvp към тази игра. Иска ми се да има повече моменти от историята, но това не развали леко удоволствието ми от тази игра!
Подобно на много мобилни игри, тя има потенциално пристрастяващ геймплей, но е отменена от трудност, което прави Dark Souls да изглежда като нищо
Наистина добра игра, но не знам защо има система за издръжливост. Пътят към доблестта няма такъв. За мен това е просто неудобство. Играта е страхотна и съм ограничен до 5 битки на всеки няколко часа.
За мен беше игра с 5 звезди, но сега не мога да играя, защото пише, че трябва да я актуализирам, но няма нова актуализация, която да инсталирам. Опитах да деинсталирам и преинсталирам, но това не помогна.
Забавно, но всичко се нуждае от истински пари! Ако искате нови оръжия по-добри, но малко първокласна валута! Искате ли нова броня? ПРЕМИУМ ВАЛУТА МОЛЯ! Нелепо е, че екшън "RPG" като този не може да даде никакви оръжия или броня безплатно, за да персонализирате героя си чрез магазин, използващ злато. Нивата са забавни и трудни ръкавици, но можете да кажете на разработчиците да искат да харчите пари за тази игра; и макар да е забавно, определено не си струва пари за ШАНС да получите оръжие, което не е пълен боклук.
мъжете цветът на дрехите не е постоянен. трябва да го поправиш човече.
много яка игра но направете да има дискорд моля ви и ще стане най-яката игра със нинджи моля
Играта изглежда страхотно, но се зарежда само до 70%, след което получавам съобщение „Не мога да се свържа със сървъра“.
Ronin: The Last Samurai Екшн tfb
Бих искал да оценя тази игра по-високо, но количеството необходими капки спрямо действително дадената сума, тъй като актуализацията е страхотна. Бъдете готови да гледате безкрайни реклами, ако имате надежда да постигнете реален напредък.
Това е страхотна игра и красиво изобразена. Въпреки това трябва да смилате за твърди 20 до 30 минути, за да получите само част от екипировката. Също така способността за светкавичен удар работи само около 50% от времето. Като цяло бих искал да видя по-чести падания и възможни повече комбинации, добавени след това просто избягване на атака и флаш удар.Това е страхотна игра с добра графика, но спадовете са наистина плашещи, аз обикновено вземам екипировката си от сандъци поради ниските нива на падане, също така уроците трябва да дават практика за парирания и флаш прибягвания, а също така се усеща неудобно и не получавате почти нищо за предмети и нататък етап 3 шефът от етап 10 и евентуално шефът от етап 20 трябва да оперират, защото веднага щом се бия, той ме събаря и нанася много щети, също така системата за насочване се нуждае от работа, защото не мога да се бия в групи, това е като пинг-понг с мен
Ronin: The Last Samurai የእንቅስቃሴ nap
Какво се случи с играта? Загубих ли контакта си или е нещо друго? Така или иначе играта стана много болезнена и вече не й се наслаждавам.
Добър геймплей, но се повтаря след известно време. Когато умреш, трябва да изиграеш всички нива на етап, за да го преминеш и ако нещо изисква много опити, тогава може да не искаш да го играеш толкова много
Играта може да бъде наистина страхотна, ако надграждането не беше толкова нелепо. Трябва да строите и да спестявате, да строите и спестявате, докато не получите достатъчно материали или предмети от същия ранг, за да се смесите заедно и винаги рискувате и обикновено ви ограбват. Не можете дори да купите каквото си искате, без да рискувате да бъдете ограбени. Fusion ми се провали шест пъти подред. Приключих с него. Деинсталиране.
Твърде трудно е да напредвате в нивата, да получавате нови предмети и най-лошото е, че играта няма нищо в нея
Ronin: The Last Samurai Akcija fge
Добра игра, но ужасен до несъществуващ процент на падане за редки до епични предмети в магическите им сандъци. Почувствах се малко щедър и реших да закупя няколко магически сандъка с обещанието за поне един или два редки до епични предмета. След като отворих около 5 от тези сандъка, не получих нищо освен боклука и нито един рядък или епичен предмет. Просто бъдете честни за това и не казвайте, че тези сандъци съдържат добри предмети, когато всъщност няма такива. Вероятно последният път, когато ще похарча пари за тази измамна игра отново.
Харесвам стила, музиката създава настроение перфектно. Напомня ми за по-добрите части на Бушидо. Очаквам с нетърпение да продължа да развивам моя характер. Насладете се на опциите след всяка битка и фактът, че те се въртят, го поддържа свеж. Отлична работа разработчици!
Започна страхотно. Системата за париране е готина. Имах чувството, че съм го усвоил, докато стигнах до втория шеф - този с оръжието с дълга верига. Атаките му нямат смисъл. Контактната точка за успешни парирания не изглежда изобщо да съответства на това къде е веригата спрямо мен. За да се влоши нещата, след първите няколко нива, изобщо няма смисъл да атакувате. Всичко, което мога да направя, за да се бия, е да парирам, тъй като атаките ми са толкова бавни, а темпото на ходене е още по-бавно. Твърде разочароващо.
Харесва ми, но... имам 1 проблем, тъй като съм свободен играч, защото съм разбит 😂 по-трудно е да напредвам в наградата и играчът ATK&HP трябва да се усилва и враговете да се нерфират малко... иначе нямам оплакване. Просто изглежда мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооомоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооныйне, дайте малко отпуснатост...👍👏👏👏
Thia играта е боклук... Няма модел или решителност в тази игра, нинджата просто ме рита, дава 1K щети, но когато нинджата използва меч, те са дали 500 щети или по-малко.... Щетите от ритник също се променят зависят от нашите hp, ако все още е пълен, той даде 200, но когато нашите hp само 1K, единият ритник може да ни победи внезапно
Много забавна и предизвикателна игра. Борбата е пристрастяваща и цикълът в този момент е много удовлетворяващ. Единствената ми забележка е ненужната енергийна система, която държи напредъка далеч от играча. Ако това беше премахнато, щях да се чувствам много уверен в оценката на този по-висок. Играта вече разполага с много методи за осигуряване на приходи, включително сезонен пропуск. Енергийната система е излишна.
Удивително изкуство, лесно за научаване, трудно за овладяване на контролите. Играта става малко повтаряща се, но определено е добър "мобилен Sekiro" за получаване на тази корекция. Надяваме се на нови бойни режими! Редактиране: В последната актуализация играта ми казва да актуализирам всеки път, когато стартирам - деинсталирах и преинсталирах, все още не мога да играя. 7/19/21 Редактиране 2: проблемът е решен засега, но внимавайте. Страхотни нови попълнения към играта! 13.10.21 Променени 4 на 5 звезди, тъй като добавиха много допълнителни режими и PVP! Страхотна игра.
Задържан екран за зареждане на 0% завинаги.....
Играта е добра и японският дублаж привлича един, но дори не мога да започна да обясня колко боклук са контролите. Първо, нямате избор да персонализирате своя hud. Второ, просто не можете да успеете с всички тези ходове на париране и мигане на контра, което прави тази игра нищо повече от друга спамираща. Бих искал да видя как се подобрява, защото това е много добра игра с невероятен разказ, но липсата на мобилност и сложността на синхронизирането на такива и такива ходове просто съсипват изживяването.
Играта е отлична и просто достатъчно предизвикателна, така че изисква известно умение, тя не просто ви дава предмети, за които трябва да работите най-вече, без да броим кутиите с време, но ако търсите бърза лесна игра, това е не е играта за теб.
Hotel Transylvania Adventures Seiklusmängud wtxo
Концепцията и изкуството са страхотни, но прогресът е ужасяващ, а цените са безумни. Понижен до една звезда, разработчикът е алчен и играта спира до пета глава. Но не се притеснявайте, вземете своя пакет жетони за повторно хвърляне за петдесет долара днес! Смехотворно. Още една добра концепция, разрушена от алчен разработчик.