Post by wrinedasarpread on Mar 15, 2022 1:49:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zdroj závady cheatu ▞▞▞
▞▞▞ Candy Puzzlejoy - Match 3 Game 2022 version ▞▞▞
Miluji tuto hru, hraju ji teprve pár dní. Nejen, že je to vzrušující a náročné, nedostáváte spoustu reklam a nemusíte čekat na věky, než naplní vaše životy. Mluvil jsem příliš brzy, nejen že získáváte méně životů, právě jsem sledoval video, abych roztočil volant, a když jsem šel použít posilovač, který jsem vyhrál, zmizel. No, byla to zábava, dokud to trvalo.
Páni🌹
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game Dažādas spēles vjn
Je to zábavná hra, která uvolní vaši mysl.
Tato hra mě opravdu baví.
😍
😁
Zatím skvělá hra.
Čekám na novou nadcházející aktualizaci
zábavné a zábavné
kdy bude tato hra aktualizována ... dohrál jsem všechny úrovně..tato hra je zajímavá..ale aktualizace trvá dlouho
Nikdy to nehrál
Hru jsem dostal před pár dny. Je to relaxační a zábavné hrát. Hrajte každý den a noc.
Pěkný Schrvh
Ahoj Užijte si tuto hru
Pořád to chceš hrát znovu a znovu... Úžasná hra
K mnoha dodatkům
Mám rád dobrý restaurátorský příběh a tato hra ho má.
miluji hru. Snad to nebude moc těžké
hra je úžasná a hodně zábavná
Sky Baron: War of Nations Action shq
To zamrzí.
Stáhnout vše
Bavte se s těmito hádankami a zdobením. Přidejte další dekor později, prosím. Také skvělé na odměny! Děkuju.
Vždy čeká na aktualizace. Zábavná hra
Hra je to moc pěkná, bohužel má jednu vadu.Zařizuje se pouze jeden pokoj a dàl to nejde.Škoda.
Hra se mi líbí, ale chvíli trvá, než získám nové úrovně
Osobně se mi líbí..líbí se mi výběr dekorací. Nemusí mít mnoho reklam, pokud si nechcete koupit konkrétní dekoraci..vyzkoušejte si to sami..to je můj návrh.
Špatný
hm...
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game Kasual bto
Dvakrát jsem musel čekat na aktualizace úrovní, miluji tuto hru, ale přál bych si, aby aktualizovali úrovně rychleji. Děkuju
milovat tuto hru
Bavilo mě hrát hru, ale po dokončení zdobení první místnosti nešel do další místnosti, zůstal na dokončené. Umožnilo by vám to hrát dál, ale po první místnosti jste nemohli navrhnout nic jiného, což je špatné. Těšil jsem se na část návrhu, proč jsem si hru stáhl. Odinstalování, opravte, aby si ostatní mohli hru užít.
Tuto hru mám příliš rád
Aktualizovat celou dobu je na hovno
Zdá se, že existuje pouze 210 úrovní.
Tato hra udržuje moji mysl aktivní
Stejné staré věci. Zábavná hra, dokud nevytáhnou stejné regenerační dlaždice smetí. Pokud nemůžete být originální, abyste udělali hru zajímavou, pak se neobtěžujte. Naprosto neoriginální.
Spousta dýmu. Někdy je těžké aktivovat kruhy, musíte je několikrát zasáhnout, abyste předmět odhalili. Pro tuto starou dámu by mělo být jednodušší hrát.
Hra se moc líbí! Problém je, že na více místností musíte dlouho čekat. Dám tomu ještě jeden den (čekám déle než týden), než to odinstaluji. Existuje spousta her, ze kterých si můžete vybrat! (Přidáno 8/23) Stále žádné nové pokoje. Je to škoda, protože tato hra byla zábavná! Než vydáte novou hru, měli byste se ujistit, že máte hru, kterou si lidé zahrají. Možná to zkusím jindy!
Super dobré hry
Preet
Je to příjemná hra, jednoduchá, ale ne nudná. Přeji krásný den
Skvělá hra! Ne příliš snadné, ani příliš těžké
Jeho zábavná hra
Byla to úžasná hra, se kterou se dalo hrát, dokud jste neaktualizovali místnost pro přepracování a grafiku v místnosti ani nevidíte na tom, co musíte navrhnout nebo předělat, abyste získali více vylepšení nebo získali více coinů, to je opravdu potřeba vyřešit . Také můžete získat 7 89 nebo tak životů, všechny ty životy zabere dokončení hrací desky bez ohledu na to, jak moc můžete mít své strategické na každé desce, opravdu je potřeba ji aktualizovat Právě se chystám tuto hru odinstalovat, nikdy byste ji neměli přidávat ten designový pokoj.
CAND y PuZZlejoy_M...
Absolutně láska nemůže položit spoustu úrovní nejlepší hra, kterou jsem hrál
Candy Puzzlejoy - Match 3 Game Kasual bto
Bijoy sukla Das