Post by wrinedasarpread on Mar 15, 2022 1:53:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Japanese Hiragana ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Japanese Hiragana IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood lõpmatu raha ▞▞▞
▞▞▞ Learn Japanese Hiragana 2022 version ▞▞▞
Vinge! Soovitage seda teha iga päev nagu ABC, teeb asjad lõbusaks ja huvitavaks!
Hea rakendus õppimise alustamiseks
Apprendre japonais Enseignement cym
See on parim rakendus alustamiseks, kuid reklaame näidatakse liiga sageli ja see hõlmas ka rakendust. See on väga tüütu. Kui ma oleksin rakenduse arendaja, liigutaksin reklaamid üleval, mitte ei kataks rakenduses midagi.
Olen selle rakendusega õppinud rohkem kui ükski teine ja kiiremini
Raske on sisse logida
Tundub nagu kirjutaks paberile
See aitab teil tõesti kõigi testide puhul meeles pidada, mida see teile õpetab! Mulle meeldib see rakendus väga. Mulle meeldib väga ka see, et saate asjade eest saavutusi! Ainus, mis mulle ei meeldi, on reklaamid ja see võtab päris palju mälu.
Väga hea õppimiseks. Lihtsalt liiga lapsik. Kokkuvõttes väga hea.
Mulle meeldib see.... thx teabe eest, mida ma saaksin õppida. Loodan, et saan selle kohta rohkem teavet saada ja tänan teid ka selle rakenduse tegemise eest
Suurepärane algajatele. Kasutan mõnda rakendust ja leian, et selle järgi on lihtne ja lõbus õppida. Minu 7-aastane tütar armastab samuti proovida õppida ja arvab, et see on rakendus lõbus.
Inglise keelel pole mõtet. Lukustussüsteem töötab hästi, kuid tekitab alguses segadust (esimene komplekt tundub lukus, kui neid lihtsalt ei tühjendata). Hea kirjutamispraktika, kuid kõigepealt mitte äratundmispraktikat. Testidel on juhuslikud taimerid, mis on suures osas mõttetud. Tore sõnavara tutvustus ka, aga miks mitte kasutada praeguse segu asemel hiragana sõnu hiragana ja katakana sõnu katakanaga?
Tõesti lõbus viis õppimiseks! Armastan seda
Lahe väga lahe õppida ja käitub nagu intelligentne otaku :vvv
aitäh
Suurepärane rakendus, kasutajasõbralik liides ja kõikehõlmav hea rakendus inimestele, kes õpivad Nippongot.Parim rakendus üldse
Parim rakendus kirjutamise ja tähtede õppimiseks
See on suurepärane rakendus, kuid vähemalt minu kasutatava telefoni jaoks (samsung s10) katab reklaamibänner sõna sponsor kohal olevaid nuppe.
World War Warrior - Survival Žaid. automat. grpa
Mulle meeldib see praegu, sest ma pean Jaapani kohta rohkem teada saama, kuna olen pooleldi Jaapanist ja Jaapanis ning tahan nüüdseks Jaapani koolis käia.
Mulle meeldib, kuidas need aitavad teie sõnasõna laiendada, kui õpite iga hiragana või katakana tähte. Mulle aga ei meeldi, kuidas te ei saa testi ajal uuesti kuulata.
Mulle meeldib see rakendus selle poolest, mida see õpetab, kuid see on midagi enamat. Seda rakendust ei loo inglise mees, kes palkab appi keeleteadlasi. Selle on teinud jaapanlased ja see ilmneb väikeste vigadena. Ma arvan, et need/see tüüp ei räägi eriti inglise keelt, mistõttu on ilmselt mõned kirjavead ilmselgetes kohtades märkamata jäänud... aga see meeldib mulle.
すごく役に立ちました
Learn Japanese Hiragana கல்வி lsd
おつかれさまでした!
Suurepärane rakendus!
Suurepärane rakendus algajatele.
Sellest oli tõesti abi.
See on parim rakendus hiragana õppimiseks
Hea
See on hea õppevahend alustamiseks. Soovin, et lisandite eemal hoidmiseks oleks tasuline versioon. Mulle meeldib mündimehaanik, kes premeerib teid harjutamise eest.
Tõesti suurepärane rakendus hiragana õppimiseks, ilmselt parim, mida siiani leidnud olen. Kuigi viimasel ajal ei ole ma saanud oma Google'i kontoga sisse logida. Iga kord, kui proovin, see lihtsalt laeb igavesti ja midagi ei juhtu kunagi. Annan sellele siiski 5 tärni arvustuse, sest saate ikkagi harjutada ilma Google'i kontota.
Parim rakendus algajatele õpilastele. Jõustab õige tõmmete järjekorra ja tutvustab põhisõnavara. Mõnikord on latiniseerimissüsteem ebajärjekindel, kuid see valmistab õpilast reaalseks maailmaks omal moel ette. Edasijõudnud õpilased võivad muutuda kannatamatuks, kui nad peavad insuldijärjekorra jälgimise kaudu teste avama, kuid ma arvan, et algajatele õpilastele on seda väärt, et neil oleks kohustuslik õppejärjekord.
Suurepärane rakendus hiragana ja katakana õppimiseks
Mis jama? Kõik rakenduse juhtnupud on lukustatud.
Suurepärane algajatele või värskenduseks naasvatele õppijatele.
Parim rakendus algajatele õpilastele, mida on lihtne kasutada ja väga interaktiivne!
Fantastiline!
Selle rakenduse kõik funktsioonid on lukustatud. Iga üks. See ütleb, et selle avamiseks on vaja münte. Aga kuidas ma saan münte, kui ma ei saa midagi teha?
See rakendus on hämmastav, see näitab teile tähti ja mulle meeldib see väga kasulik!
Mäng aitas mul 100% parandada hiragana meeldejätmist (ma jõudsin ainult hiraganani). Soovitan seda rakendust väga! Mul on idee rakendust täiustada: kohandamine. Funktsioon, mis võimaldab valida, millistes rühmades testida, kui pikk peaks olema taimer (või üldse mitte) ja kui palju juhuslikult genereeritud küsimusi kokku. Näiteks hiragana "b" rühm ja "s" rühm, katakana "t" rühm ja "m" rühm, 30 sekundi taimer ja 25 juhuslikult genereeritud küsimust.