Post by wrinedasarpread on Mar 15, 2022 2:02:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Write Ме - Научи писати Ruski абецеду ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Write Ме - Научи писати Ruski абецеду IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Write Ме - Научи писати Ruski абецеду 2022 version ▞▞▞
Завршио сам само једну лекцију, али ми се апликација већ свиђа. Говорим руски и куцам га на тастатури, али га никада раније нисам написао. Апликација је била од велике помоћи.
😊❤❤❤
Много волим ову апликацију! Тако је забавна 💕
Ок, стварно имате одличан систем за учење абецеде, али да ли заиста морам да платим да бих научио само писмо?! Озбиљно?! Друга ствар коју морате да додате два начина за писање абецеде ...хвала, али морам да деинсталирам апликацију, али хвала вам бар нисам губио време
Веома практично
лако је и чињеница да морам да платим да бих научио више ова апликација је срање ... ако заиста желите да људи добију ову апликацију онда урадите боље ...
Користио сам многе језичке апликације, али ова је једна од оних која ми је заправо помогла да научим језик. То је невероватно.
Веома лепа апликација са питањима добре праксе... Заиста ми се свиђа 😍😍😍😍😍
Одлично учење са писањем на блоку превише лепо аап
Надам се да ће кинески језик бити креиран као ова апликација🌹😊🥺
Учење сваке кирилске азбуке са узорцима.. Свиђа ми се..
Заиста добро за све узрасте лако разумљиво и није компликовано
Фантастичан
Хвала што сте развили ове апликације ....🙂😊
На основу његових фотографија изгледа тако корисно, али када сам га преузео, уопште се није отворио и не учитава се.
👏👏
Хорошо 👍🇷🇺
Веома корисно 👍
Савршено
Леп
Веома кул алат за учење писања на руском!
Завршио сам два часа и јако ми се допада што предаје курзивно писање као и штампање слова. Ово је до сада био веома импресиван начин учења руског писма.
За сада га обожавам,🥰
Програмери су толико генијални да ова апликација за учење заслужује више звездица. Још увек сам нов у овоме, али рукопис се мало разликује од примера приказаног изнад. Ипак, заиста је забавно учити нови језик помоћу ове апликације. Треба пробати!
Ово је апликација коју сам користио да научим руско ћирилично писмо. Учи се штампа и курзив. Кориснички интерфејс је сладак и лак за употребу. Једина мана за неке ће бити то што је пуна верзија закључана без плаћања. За мене је вредело платити. То је брз и лак начин учења који више личи на игру, али постоји много бесплатних ресурса за оне који то не желе. Све у свему, препоручио бих га свима који желе да ускоче у учење руског.
Одлично
немогуће је стићи било где у игри ако би требало да савршено нацрташ слово у линијама
Недостаје ми могућност да вежбам са великим словима. Ако укључите ову могућност, то ће по мом мишљењу бити одлична апликација.
Савршено за самоученике.
Добар начин за учење руског писма и звукова
Овде је другачији приступ у поређењу са другим апликацијама на руском језику. Мој први утисак је да има обиље информација, али су представљене насумично. Недостаје лак, али вреди испробати! Ажурираћу ову рецензију када будем могао да дам бољу рецензију. 4/5
одлична иницијатива 😊 ми много помаже
Ово је заиста добра апликација. Заиста ми помаже у студијама руског језика.
Shadow Fight 2 მძაფრსიუჟეტიანი mqrm
Већ сам нацртао прави облик абецеде, али апликација понекад мисли да није. Можете ли то некако да поправите? Понекад је мало збуњујуће, посебно слова која имају петљу. Извињавам се због лошег енглеског.
Нажалост, морао сам прилично брзо да деинсталирам због вежбе у којој сте морали да нацртате слово и ако сте га по мало промашили, није вам дозволило да напредујете.
свиђа ми се осим што само научиш рукопис
волео то
Ово је једна од најбољих апликација за учење писања. Волим га и веома је вредан мале цене коју траже за то. Док сам остављао ову поруку, Плаисторе ме је питао да ли ме ова апликација чини срећним и морам рећи да ме чини срећним! Ово би се могло побољшати тако што би нам омогућили да вежбамо писање речи курзивом, а не само појединачним словима. Морам рећи да за 9,99 долара вреди за оно што ради. (Хвала вам, програмери!)
Пријава преко Фејсбука не ради.
Најбоља апликација
Вишеструки приступ, укључујући курзивно писање
Learn To Write Russian Alphabet Haridus tjay
Прва лекција је радост. Доста времена за вежбање.
Write Me - Nauči pisati Ruski abecedu Obrazovanje gyn
Веома је добро за учење писма и како писати, али морамо вежбати писање тих слова у стварном животу
Практичан и једноставан за употребу
Learn To Write Russian Alphabet கல்வி vhh