Post by wrinedasarpread on Mar 15, 2022 2:11:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Almanca öğren ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Almanca öğren IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu kristalleri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Almanca öğren 2022 version ▞▞▞
Almanca öğrenmek için çok yararlı
olağanüstü inceleme ve yeni öğrenme
Güzel bir uygulama ama hayatın farklı durumlarına giderek daha fazla cümle kurmaları gerekiyor.
👍
لو في صورة تعبيرية لكل كلمة حتي متكنش بحجم كبير هيكون اجمل ولكي يكون تعليم افضل .
Bu en çok sevdiğim Almanca dil kursu çalışma uygulamasıdır.
Bu aap, Dutch Lerner için çok iyi bir aap... Tüm temel ihtiyaçlar bu aap'te mevcut.. Bu aap için çok müteşekkirim...
Güzel uygulama Hemen hemen tüm temel sözlükler makaleleriyle birlikte verilir. Bu harika. Güzel uygulama. Almancayı geliştirecek.....
Super.Detaylı kelime cümle ve gramer daha ne olsun.Selamlar.
Bu sayede Almanca öğrenmek çok güzel ve kolay
Artikellerin araç gereçlerini öğrenmek için negatif. hatırlatıcı güzel ama
Zorlu
Uygulama ilk izlenimden daha iyidir, geliştirmenize bir şekilde yardımcı olabilirsem bana bildirin! Tebrikler ve tebrikler takım!
Bu uygulamalar yeni başlayanlar ve dil öğrencileri için çok faydalıdır. Lütfen gelişmeye devam edin.
Almanya öğrenmek için iyi bir uygulama. Bunun için tam bir uygulama.
İyi bir bildirim sistemi. Bildirimlere her baktığınızda yeni kelimeler öğrenmenizi sağlar. Ama Çok temel kelime listesi. Seviye bilge kategorisi yok. Yani yeni başlayan biri değilseniz pek kullanışlı değil
güzel uygulama çünkü her gün yeni bir kelime öğrenebiliyorum
Almanca öğrenmek için iyi bir uygulama.
Hala test ediyor
برنامه کاربردی ve خوبیه
Yeniler için faydalı bir uygulama olduğunu düşünüyorum
Almanca öğrenmede çok yardımcı oldu 0 Şimdiye kadar indirdiğim en iyi uygulamalardan biri. Gerçekten Almanca öğrenmek istiyorsanız, bu uygulamaya sahip olmalısınız, bu uygulama sizi hecelemeyi de öğrenmeye zorlar ve bu zor ama iyidir. Reklamlar var ama adil olmak gerekirse çok şey alıyorsunuz.
kelime pratiği için iyi bir uygulama
Sadece baktım. Çok kapsamlı ve ayrıntılı görünüyor. Danke
Learn German تعلیمی yxmq
Bu, Almanca öğrenmeyi her zamankinden daha kolay ve tabii ki Reklamlara aldırmazsanız ücretsiz yapan Mükemmel bir Uygulama, hiç tereddüt etmeden 5 yıldız veriyorum.
Süper.... Bu uygulamayı gerçekten seviyorum. Yeni öğrenenler için öğrenmesi kolay.
Bu uygulama ve yapımcı kesinlikle teşekkürü hak ediyor Almanca öğrenen birisi indirip kullanmalı
Din siyaseti gibi daha fazla altyazı olabilir mi?
Almanca öğrenmek o kadar harika ki 1 haftadır vore öğreniyorum harika olduğunu biliyorum Almanca öğrenmek istiyorsan almanı tavsiye ederim o da sana yapmak için testler veriyor harika tek sevmediğim şey bazen bir tane kategorilerden biri çalışmak istemiyor ama bir süre sonra çalışıyor ama onun dışında harika
Bu uygulama gerçekten en iyisi! Kullanmayı çok kolay buldum.
Çok guzel basarili tavsiye ederim
vuuuuuu
Şimdiye kadarki en iyi dil uygulaması. Bu uygulamayı sürekli olarak kullanırsam, en azından temel düzeyde sohbet edebileceğimden eminim.
THE KING OF FIGHTERS-A 2012 Pelihalli qhff
Telaffuz ve pratikle öğrenmek için iyi ve uygulanabilir bir kelime dağarcığına sahiptir.
Harika uygulamalar. Ancak pop-up gereksizdir.
Bu iyi bir uygulama
تطبيق جميل وفعال
Bu uygulama beklediğim gibi değil, bir sürü gereksiz kelime içeriyor. Uygulama geliştirilmelidir.
kelime öğrenmek için iyi ama gramer hakkında hiçbir şey yok
İyi uygulamalar, hızlı öğrenme
Temel almanca öğrenmek için çok iyi bir uygulama.
İyi uygulama ve ben ikinci veya üçüncü tavsiye eden uygulama diyorum
şimdiye kadar çok iyi, keşke bunu uzun zaman önce yapsaydım
Şimdiye kadar çok erken bir şey söyle çok iyi uygulama
Belajar Jerman Pendidikan ugp
Almancayı temelden öğrenmek istiyordum ve bu uygulama benim gibi yeni başlayanlar için en iyisi
Süper