Post by wrinedasarpread on Mar 15, 2022 2:30:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World War Battleship: Deep Sea ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World War Battleship: Deep Sea IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ World War Battleship: Deep Sea 2022 version ▞▞▞
odlična igra, uz nekoliko problema. šanse za gubljenje računa ako ne kopirate svoj ID, poslužitelj se ruši i većinu vremena vas prekida & problemi s učitavanjem, zajedno s činjenicom da troši toliko mreže da se ubija.
igra ini bagus
Lesgòooooooooooooo
Vrlo dobra igra
World War Battleship: Deep Sea Екшн lqf
Perang Dunia : Kapal Perang Aksi shhe
Volim regia marinu i ovaj wwb više od ostalih warship mobilnu igru.. ovo je moj peti telefon i još uvijek ga igram do danas iako sam izgubio nekoliko računa.. osjećam se sretno kada se igra vrati online s ažuriranjem.. hvala
Zašto moramo plaćati druge klase brodova?
Ja sam odabrao igru. Ali želio bih znati kako doći do USS Guam
Vau, sviđa mi se ova igra 😱😱😱😱
To je vrlo cool igra
To je cool, samo treba više igrača ili igrati s njim. Zadržite dobre programere ove sjajne igre.
Lijepa igra, ali mnogo mrežnih grešaka iako je moj internet ok.
Kako sjajna igra, stvarno mi se sviđa ova igra je još detaljnija od bilo koje druge igre o ratnim brodovima.
Jako mi se sviđa ova igra, ali malo je teško grindirati ranu igru, a neki od brodova su preskupi i koštaju malo skupo, a za probnu vožnju predlažem da se riješite razarača za probnu vožnju budući da je moje opće mišljenje o razaračima u igri prilično su beskorisne jer nema podmornica, a zrakoplovi su ograničeni i predlažem više prilagodbi za prve brodove, ali općenito dobroj igri samo treba još prilagodbi i prilagodbi za prve brodove👍
Clash of Beasts: Tower Defense Strategiya bmyr
Užasne opcije oporavka računa.
World War Battleship: Deep Sea Екшн fpxo
Vrlo dobro
Ne dopušta mi da igram. Kaže mi da ne koristim WiFi kada jesam pa ne znam isplati li se ili ne. Napokon je igra proradila. Kad sam došao do 9. razine prestao sam igrati na sat vremena. Kad sam se vratio, otkrio sam da su 2 moja broda otišla. Nema načina da ih vratim. Brišem igru. Brodovi bi trebali biti tamo dok ih ne prodam. Zbog ovoga sam izgubio i jedriličara.
To je moja omiljena Yamato igra
Zadivljujuće!! , voljeli bismo da imamo puno japanskih podmornica poput slavnog I-400 ili I-8 i i-19 , također bi trebao biti prisutan i amfibijski način napada.
Imam pitanje, hoće li se tvoj napredak resetirati ako promijeniš server?
Samo treba veća baza igrača.
Molimo produžite vrijeme bitke. Pogotovo u borbi s Carriersima. Grafika je dobra, ali je mnogo teže kontrolirati avione. Toliko grešaka, svaki put izgubljena veza čak i ako imate dobar internet.
Skinuo sam ga nekoliko puta, ali ime kapetana koje sam napisao nije prihvatilo nego je protraćilo. Učinite nešto po tom pitanju samo donosi frustraciju. Što t f
Ęřďîñ ŻŇĄÎ* Î@1123123
Ova igra je super osobno meni se više sviđa od world of warships ali postoje 2 stvari 1. Subs su ograničene na događaje ili se prodaju u trgovini (jedina koja se može kupiti je U-25) i 2. nakon nekog vremena počinje biti mrsko jer većina brodova (uglavnom francuskih i talijanskih brodova i sovjetskih brodova) košta zlato, ali inače osim tog sjajnog uređivanja igre: također biste mogli dodati i offline način rada jer tamo gdje ja živim internet je smeće ( lol)
Volio bih kada biste dodali sandbox i SVE je otključano i možete eksperimentirati s botom da MOLIM VAS DODAJTE GA
Dodajte zastavice
LIJEPO
Igra je sjajna i izazovna. Ali volio bih da opet dodate tipku za opsež za izviđačke zrakoplove
Jako lijepa igra što se mene tiče dobar sam u zapovijedanju nosačem zrakoplova pa će mi ovo biti izazov za igranje jer je funkcija u ovoj igrici za nosač aviona malo teška pa ću se potruditi da je savladam, u redu kapetane ajmo naše najbolje i povežite se s brodovima koje smo voljni upotrijebiti za vašu bitku.
Jako lijepa ova igra zauvijek
Dobra igra